KAY BOJESEN

Nyheter 2019

En hyllest til grenseløs fantasi. Kay Bojesens unike talent for å skape estetiske, smilende linjer, har gjort hans magiske univers av trefigurer til elskede klassikere verden over. Se alle høstens nyheter nedenfor..

Nyheder Banner Panda 996X500px

 

Sjarmtroll i størrelse small

Kay Bojesens designsirkus virker ved første øyekast som en sjarmerende, blandet dyrebutikk, men de finurlige trefigurene har ofte det til felles at de er inspirert av virkelige hendelser. Inspirasjonen til Apen og de andre eksotiske dyrene stammer for eksempel fra Bojesens reise til Afrika, mens den godmodige Bjørnen tok form da bjørnungen Ursula ble forlatt av moren sin og i stedet vokste opp hos dyrehagens inspektør under stor medieinteresse. Denne høsten tar Kay Bojesen Denmark nok en gang utgangspunkt i en aktuell hendelse, når merket presenterer en liten ny Panda i FSC®-sertifisert tre. Det svart-hvite sjarmtrollet setter akkurat som sin mellomstore bror fokus på verdens truede dyrearter med økonomisk støtte til WWF Verdens naturfond.

» Les mer om Pandaen her

Nyheder Banner Menageri 996X500px

 

Sanselig servering og stilleben

I løpet av 1940-årene skapte Kay Bojesen en rekke treprodukter til husholdningen. Med lanseringen av kjøkkenserien Menageri serverte Kay Bojesen Denmark tidligere i år en god nyhet til alle foodies og designfans – og nå har det vakre treuniverset fått appetitt på mer. Denne høsten suppleres Menageri derfor med to sterke nyheter som frir til feinschmeckere med serveringsskåler og bestikksett i Bojesens velkjente uttrykk i FSC®-sertifisert eik.

» Les mer om Menageri her

Ny

Menageri Serveringsskål

Eik, Ø 24,5 cm
NOK 1 999,00
Ny

Menageri Skål

Eik, Ø 14 cm
NOK 549,00

Nyheder Banner Politi Turtelduer 996X500px

 

Turtelduer og Politimann

Opp gjennom årene ble Kay Bojesen svært inspirert av uniformerte institusjoner. Gardisten, postbudet og nå politimannen er noen av de figurene som Kay Bojesen skapte som flotte trefigurer.

Inspirert av den vakre svarte Sangfuglen Ravn kommer turtelduene nå i en flott svart design, der det matte mot det blanke skaper det romantiske turteldueparet. De søte svarte turtelduene er en perfekt gave til designelskeren, og også som en betydningsfull bryllupsgave.

Ny

Turtelduer

Sort, 9 cm
NOK 799,00
Ny

Politimann sort

Sort, 18,5 cm
NOK 749,00
Siden 1930

Dansk design

Kay Bojesen ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design.

KAY BOJESEN

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X