Kay Bojesen

Limousine

BRENNSTOFF TIL BORDET

Limousinen som er laget i samarbeid med møbelarkitekt Ole Wanscher, hører til blant de aller enkleste og elegante, og nå triller Kay Bojesen den luksuriøse kabrioletmodellen ut av garasjen i to varianter som frir til både kjøreglede og kultdesign.  Den elegante bensinslukeren med den lange fronten passer perfekt til Kay Bojesens signatur: Tre med levende, smilende linjer. Både den svartmalte modellen og den fullvoksne bilen i eik gir illusjonen av å akselerere med motoren i gang, og akkurat som Bojesens øvrige design innbyr den fint forarbeidede overflaten til å bli tatt på og beundret.

Limousinen er opplagt å finne på gavebordet til nybakte huseiere, brudepar og studenter som skal kjøre trygt mot nye mål i livet, og den strømlinjeformede designen er samtidig et luksusleketøy for interiørelskere som bruker bilene i dynamiske tablåer rundt om i boligen som svart tone-i-tone eller nøytral tre-på-tre.

Limousin, liten

Sort, 16,5 cm
NOK 599,00

Limousin, stor

Eik, 32 cm
NOK 1 299,00
Siden 1930

Dansk design

Kay Bojesen ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design.

KAY BOJESEN

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X