ULIKHETER MELLOM TEAK-APENE

HVER APE ER HELT UNIK

Aber Alle Front Banner 996X676px

Apens uttrykk og "personlighet" utvikles over tid. Lysets og luftens påvirkning vil med tiden endre eventuelle fargenyanser i teaken til en mer ensartet, gyllenbrun varm tone.

 

 

 

TEAKTRE

Det er brukt plantasjeteak på APEN siden 1992 som et bærekraftig alternativ til regnskogteak. Vi bruker bare ansvarlig produsert teaktre fra FSC®-sertifiserte plantasjer i vår produksjon. Les mer om FSC® på vår hjemmeside kaybojesen-denmark.dk. Ved å bruke plantasjeteak bidrar vi til ansvarlig skogshogst og bevarer samtidig regnskogen og dyrelivet.

Fra naturens side er teaktreet ujevnt og spraglete i uttrykket, og det betegnes som et levende naturprodukt. Fargestrukturen er preget av forholdene i jordbunnen i vekstområdet, deriblant diverse mineraler, noe som gjør at treet både kan være mørkt, lyst, voksgult eller grågrønt i friskskåret tilstand. Fargevariasjonene opptrer derfor som et naturlig fenomen og er ikke en indikator på dårlig kvalitet. Det er viktig å være klar over at treet etter utskjæringen gjennomgår en fargemodningsprosess som gjør det mer ensartet over tid når det utsettes for lys og luft.

Aber Cirkel 500X500px

Aber Ramme Banner 996X926px

Hver enkelt Kay Bojesen-ape har sin egen, unike personlighet.

Aber Ni Aber Ligger 500X631px

 

 

 

 

 

PRODUKSJON

Vår leverandør har stort fokus på å sette sammen de forskjellige fargevariasjoner så ensartet som mulig. Armer og ben forsøkes særlig å bli matchet med fargen på apekroppen, mens hodet ofte vil fremstå mørkere enn resten av apen. Fargevariasjoner kan ikke unngås og er derfor ikke en indikator for kvaliteten. Kvalitetsparametrene for treet er derimot at overflaten alltid skal være uten splinter, merker og riper, og bare sunn kvist er akseptable.

» Slik produseres apen

Aber Alle Back Banner 996X676px

Siden 1930

Dansk design

Kay Bojesen ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design.

KAY BOJESEN

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X