KAY BOJESEN

NYHETER 2021

Marine stor

Marine - til sjøs med en klassiker

Kay Bojesens Marine har lenge vært ute av produksjon, men er nå vervet igjen og klar til å gå til sjøs i en ny og oppdatert versjon. Marine er designet over nøyaktig samme grunnform som den opprinnelige figuren - oppreist, stolt og sjarmerende med hodet litt vippet. Detaljene i maleriet har blitt justert ganske mye med stor respekt for det originale designet, så han fremstår fortsatt enkel, stilig og ikonisk. Uniformen er marineblå, og den karakteristiske kragen med de hvite stripene er som resten av figuren malt for hånd med stor presisjon.

Marine1

Marine2

Marine3

Skiller

Nattergal stor

Nattergal - En eventyrlig historie i tre


Kay Bojesens kor av sangfugler har et nytt, bevinget medlem. Det er ikke hvilken som helst stemme som nå bidrar til troppen, men en nattergal som med sin søte og vakre lyd skaper glede og spenning når den flyr rundt i verden. Nattergalen er opprettet i samarbeid med nye H.C. Andersen House, som åpner sommeren 2021, og er inspirert av den verdensberømte forfatterens kunst eventyr om den lille fuglen med den store stemmen. Kay Bojesen tok alltid utgangspunkt i barnas verden når han designet, og nattergalenes eventyrlige natur er helt i tråd med Kay Bojesens ånd og historiefortellingen han klarte å skape da han designet sine enkle og fantasifulle trefigurer.

Nattergal1

Nattergal2

Nattergal3

Skiller

Alle nyheder

Alle Nyheter

Marine mørk blå/hvit

7 cm x 20.5 cm x 4 cm
NOK 999,00

Birds Sangfugl Nightingale aqua

16 cm x 15.5 cm x 8 cm
NOK 849,00
Siden 1930

Dansk design

Kay Bojesen ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design.

KAY BOJESEN

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X